Kop
     
 

opdrachten

Beste relatie,

Hierbij een overzicht van diverse opdrachten die we momenteel in portefeuille hebben. Mocht jij of iemand in je netwerk interesse hebben, laat het me dan even weten. Indien onderstaande opdrachten niet passen bij jouw wensen maar je bent wel beschikbaar, neem dan ook even contact met me op. Onderaan dit bericht staan mijn gegevens.

Hartelijke groet,

Isabelle Fokkens
Consultant Langhenkel Zorg

Functie Psychiater
Referentienummer 2017-1001
Regio Limburg
Doelgroep Verslavingszorg
Omschrijving Als psychiater geef je, samen met andere professionals binnen de behandelstaf, inhoudelijk leiding aan het behandelprogramma van patiŽnten. Vanuit je vakgebied diagnosticeer en behandel je patiŽnten binnen wettelijke kaders en de afspraken en procedures binnen de instelling. In teamverband stuur je het behandelproces aan en ben je als hoofdbehandelaar verantwoordelijk voor de kwaliteit en de uitvoering van de individuele behandelplannen.
Beschikbaarheid Interim en vast, uren in overleg

Functie Psychiater
Referentienummer 2017-1002
Regio Noord-Brabant
Doelgroep MBT
Omschrijving - Je verricht psychiatrische diagnostiek.
- Je voert het psychiatrisch deel van de behandelingen uit, werkend vanuit het MBT theoretische kader, in nauwe samenwerking met de andere behandelaren van de verschillende programma's binnen de MBT unit.
- Je maakt deel uit van enkele multidisciplinaire teams binnen de MBT en werkt samen met ervaren professionals.
- Mogelijkheid om mee te denken in MBT innovaties.
- Mogelijkheid om te participeren in kennisontwikkeling en -overdracht.
- Je verricht psychiatrische consultatie en neemt deel aan de psychiater-achterwachtdienst.

Desgewenst kan de functie uitgebreid worden met:
- Het verrichten van intakes en diagnostiek.
- Individuele en groepspsychotherapie binnen een van de (MBT)behandelprogramma's.
Beschikbaarheid Interim en vast, uren in overleg

Functie K&J psychiater
Referentienummer 2017-1003
Regio Noord-Brabant
Doelgroep Kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar met de meest complexe psychiatrische problematiek
Omschrijving Het uitvoeren van psychiatrisch onderzoek en diagnostiek:
- Het opstellen en coŲrdineren van het behandelplan;
- Het uitvoeren van (psychiatrische) behandeling en begeleiding;
- Een bijdrage leveren aan het (medisch) behandelbeleid van de organisatie;
- Een rol spelen in het door ontwikkelen van de kwaliteit van zorg en visie kunnen ontwikkelen op een goed geprofileerd aanbod in de specialistische GGZ.
Beschikbaarheid Vast dienstverband, minimaal 16 uur

Functie Psychiater
Referentienummer 2017-1004
Regio Overijssel
Doelgroep Behandelen van verslaving en onderliggende problematiek.
Omschrijving Het multidisciplinaire behandelteam bestaat uit academisch geschoolde specialisten en ondersteunende ervaringsdeskundigen. Door deze combinatie krijgen de cliŽnten een specialistisch verantwoorde behandeling waarbij zij zich tegelijkertijd begrepen en op hun gemak voelen. Ze zijn er voor iedereen vanaf 18 jaar die lijdt aan verslaving.
Beschikbaarheid Interim en vast, uren in overleg

Functie Psychiater
Referentienummer 2017-1005
Regio Utrecht
Doelgroep Ambulant/F-ACT
Omschrijving De psychiater maakt deel uit van een multidisciplinair team. Als psychiater heb je de medische eindverantwoordelijkheid voor de patiŽnten binnen het team. Hiervoor verricht je psychiatrisch onderzoek, doe je medicatie- en behandelconsulten en superviseer/draag je bij aan de behandelplannen. Naast het verrichten van de eigen behandeltaken, hou je toezicht op en ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg die in het team geleverd wordt. Samen met de andere teamleden stuur je de collega's in het team actief zorginhoudelijk aan geef je feedback op elkaar en bewaak je samen de teamprocessen.

Mede vanwege deze verantwoordelijkheid en de ontwikkelingen die zich aandienen zijn we op zoek naar een teampsychiater die een voortrekkersrol wil vervullen in het team en samen met de collega psychiaters de werkwijze van F-ACT nu en in de toekomst verder wil ontwikkelen.

Het streven van de zorgeenheid is dat teams in toenemende mate zelforganiserend worden. Als teampsychiater denk je mee met wat er nodig is om dat te realiseren en hoe dat proces kan verlopen. Het team is erg gemotiveerd om zich inhoudelijk verder te ontwikkelen in goede onderlinge samenwerking.
Beschikbaarheid Interim en vast, uren in overleg

Functie Psychiater
Referentienummer 2017-1006
Regio Utrecht
Doelgroep Ouderen
Omschrijving Voor de klinische afdelingen zoeken we een enthousiaste (ouderen)psychiater. Je bent betrokken bij het diagnosticeren en behandelen van oudere psychiatrische patiŽnten binnen een multidisciplinair team. Je draagt verantwoordelijkheid voor het opstellen en uitvoeren van een multidisciplinair behandelplan. Je bent verder verantwoordelijk voor de begeleiding/supervisie van een aantal arts-assistenten en coassistent(en). Je participeert in de achterwachtregeling. Je levert een actieve bijdrage aan kwaliteit en functioneren van je team, behandelbeleid en veranderprocessen.
Beschikbaarheid Interim en vast, uren in overleg

Functie Psychiater
Referentienummer 2017-1007
Regio Utrecht
Doelgroep Volwassenen
Omschrijving Voor het Autisme Kennis Centrum (AKC) zijn wij op zoek naar een psychiater. Als psychiater draag je zorg voor de psychiatrische behandeling binnen het behandelprogramma. Je bent als hoofdbehandelaar van de cliŽnten bezig met de diagnostiek in de intakefase en stelt samen met collega behandelaars een behandel- en medicatieadvies op, welke nader wordt besproken met de cliŽnt. Samen met het team evalueer je de behandeling en stel je deze waar nodig bij, in overleg met cliŽnt.
Beschikbaarheid Interim en vast, uren in overleg

Functie Psychiater
Referentienummer 2017-1008
Regio Gelderland
Doelgroep PatiŽnten met ernstige verslavingsproblematiek en ernstige psychiatrische stoornissen
Omschrijving Wij zoeken een initiatiefrijke psychiater die affiniteit heeft met de problematiek van de doelgroep (patiŽnten met ernstige verslavingsproblematiek en ernstige psychiatrische stoornissen). Naast de specifieke taken in het kader van de functie psychiater/behandelaar van de Dubbele Diagnose Kliniek is de precieze omvang en verdere taakinvulling bespreekbaar.
Beschikbaarheid Interim en vast, uren in overleg

Team Zorg

Isabelle Fokkens
Consultant
Telefoon: 06 - 31952971
E-mail: ifokkens@langhenkelzorg.nl
Website: www.langhenkelzorg.nl

Langhenkel Zorg
Noordzeelaan 62
8017 JW Zwolle
Telefoon: 038 - 467 72 00


AfbeeldingTwitter AfbeeldingLinkedIn AfbeeldingWebsite